Opplæring for din kommune?

Vi er i gang med forberedelser og bestillinger til høstens kurs! Brev og tilbud fra oss er sendt ut til de kommunene som drifter BPA selv. Trenger din kommune opplæring? Godt Liv er et av meget få kurs- og konferanseselskap som kan levere godkjente grunnkurs innen BPA og assistanse. Vi er imidlertid eneste kursleverandør som i tillegg innehar spesialistkompetanse innen totaldrift av BPA. Kontakt oss dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på hva vi kan gjøre for dere.

Godt Liv bistår de av landets kommuner som drifter BPA selv. I all hovedsak jobber vi frem kursbestillinger og veiledning på alle nivå innen BPA. Vi bruker erfaringsbasert kompetanse og innovative metoder for en enklere drift, gir starthjelp til nybegynnere - og drahjelp til de mer komplekse ordningene.

Konsulentbistand for kortere eller lengre endringsprosesser er kanskje noe din kommune trenger akkurat nå? Godt Liv ønsker å presentere mulighetene for spesialbestilling av kurs- og opplæringsbistand som vi kan gi. Vi bistår gjerne også med det allerede pågående arbeid, motiverer og evaluerer.

Ta kontakt, - vi tilpasser og skreddersyr alt fra kurs- og fagdagpakker, individuell veiledning og til unike kvalitetsprosjeker med utforming av håndbøker eller andre kvalitetsskapende tiltak.
Vi vil gjerne bidra til gode kompetanseløft for BPA!

Husk også at det kan søkes Fylkesmannen om tilskudd til opplæring. Les mer om søknadsprosessen på Helsedirektoratets nettsider ved å klikke her, eller på vår egen Aktuelt side.