Opplæring for din kommune?

Vi er i gang med forberedelser og bestillinger til høstens kurs! Brev og tilbud fra oss er sendt ut til de kommunene som drifter BPA selv. Trenger din kommune opplæring? Godt Liv er et av meget få kurs- og konferanseselskap som leverer godkjente grunnkurs innen BPA og assistanse.

Som kursleverandør har vi spesialistkompetanse innen totaldrift av BPA.  Godt Liv bistår de av landets kommuner som drifter BPA selv. I all hovedsak jobber vi frem kursbestillinger og veiledning på alle nivå innen BPA. Vi bruker erfaringsbasert kompetanse og innovative metoder for en enklere drift.
Trenges starthjelp til nybegynnere - eller drahjelp til de mer komplekse ordningene? Vi bistår så gjerne.

For kortere eller lengre endringsprosesser er kanskje vår kompetanse noe din kommune trenger akkurat nå?
Godt Liv ønsker å presentere mulighetene for spesialbestilling av kurs- og opplæringsbistand,  gjerne også med det allerede pågående arbeid. Vi motiverer, evaluerer og utferdiger rapporter.

Ta kontakt, - vi tilpasser og skreddersyr alt fra kurs- og fagdagpakker, individuell veiledning og til unike kvalitetsprosjeker med utforming av håndbøker eller andre kvalitetsskapende tiltak. Vi tar gjerne et ekstra tak for nytt kompetanseløft for BPA!

Fylkesmannens tilskudd til opplæring finnes det informasjon om på Helsedirektoratets nettsider ved å klikke her, eller på vår egen Aktuelt side.